Снимкa: Facebook

Само преди няколко дни най-коментираната българка Николета Лозанова обяви, че е готова да има второ дете. В ексклузивно интервю за списание „Grazia” НиЛо обяви:

„Гoтoвa cъм зa втopo дeтe и иcĸaм дa ce cлyчи cĸopo. Липcвa ми oнaзи cлaдĸa yмopa oт eжeднeвиeтo, в ĸoeтo пpиcъcтвa бeбчe. Уceщaм, чe мoмeнтът нaближaвa!“, paзĸpи ceнзaциoннo Hиĸoлeтa Лoзaнoвa.

Не е трудно да се отгатне, че бащата на втората и рожба ще е Ники Михайлов. Двамата отново са заедно и се радват на любовта си. Припомняме ви, че Лозанова и Махайлов приключиха сериозните си взаимоотношения още преди брака на манекенката с Божинов.

От няколко дни мокрият сън на всеки българин  – Николета се намира на екзотична почивка на остров в Гърция. Лозанова не пропуска да направи свидетели на ежедневието си своите фенове, които затрупват красавица с лайкове и красиви коментари по неен адрес. В тези дни е и момента, в който НиЛо глези себе си със сладки изкушения, но веднага след това се отдава на дълги тренировки в залата, както сами виждаме от снимките, които качва.