Финалът Sofia Fashion Week fall/winter 2018 предизвика същински фурор и надмина очакванията на публиката и участниците в своята последна вечер, видя HotArena.

Вечерта, освен посветена на големите бранша, представи и дефилета на облекла, сред които за пръв  път колекцията на бельо на една от най-горещите “Мис Плеймейт” за всички времена – Николета Лозанова.

 

Едно от най-популярните лица в България направи и своя изкусителен дизайнерски  дебют в седмото издание на Sofia Fashion Week. Самата тя споделя, че тръпката от това да си модел на сцената и това да бъдеш дизайнерът създал творбата си е в хиляди пъти по-силна и емоционална. Моделите на луксозното бельо на NL.for.you, които бяха презентирани пред публиката дадоха сигурна заявка за нов успешен и търсен продукт.

Пред HotArena ексклузивно Николета Лозанова каза:

„Преди сякаш провокацията течеше във вените ми, а сега иновацията се превръща в моя запазена марка, така, както новата линия бельо към бранда NL For You още от дебюта си „изкрещя“: Уникалност и класа! Още малко и ще ви я представя…“