В следващите дни ще се завърти първият й съвместен проект по телевизия „Планета“

Нова звезда изгрява на поп фолк небосклона, а заявката й за челни позиции вече е спусната, защото съвсем скоро ще се появи първия й проект в ефира на телевизия „Планета“.

Тя се казва Наташа, родена е в Свищов но е добре позната сред големите имена в бранша.

30 годишната красавица пее от малка. Първите й стъпки са в детски хор, следват участия в безброй конкурси и риалити формати като „Хит минус едно“, „Мюзик Айдъл“ и др. Делила е една сцена с колеги като Преслава, Галена, Анелия, Емануела, Мария и дори с Константин с когото я свързва освен приятелството и работата в неговия клуб.

От седем години Наташа живее и работи в Лондон. Сред българите зад граница е позната от култовото заведение Уникат 2, където всяка седмица гостуват най-големите звезди на „Пайнер“. Тя е част от екипа на заведението шест години.

Уникалният глас на Наташа я прави лесно разпознаваема, а комбинацията с големият й опит и екзотична красота е гаранция за успеха й на музикалното поприще.

От профилите й в социалните мрежи става ясно, че Наташа обича да пътува и да разпуска. Атрактивната хубавица споделя кадри от почивките си на островите Бали, Тенерифе, Ибиза, а също от Марбея, Ники Бийч и още много други световно известни дестинации.

Името й е спрягано в любовни афери с няколко известни мъже, но в момента тя е щастлива съпруга и майка на две прекрасни деца. Нейният съпруг Ивайло Монев, който е и нейн основен мотиватор, играе главна роля както в живота й, така и в клипа към новата й песен.