Братът на Борис Дали – Велислав Делибалтов, който е и близък приятел на певецът Константин копира Бойко Борисов по-добре от всичките останали имитатори до сега, категорични са феновете.

Младият господин се превърна в тотален хит в интернет след като влезе в ролята на премиера през седмицата правейки забележка на Константин, че не го е поканил на освещаването на новият дом на изпълнителят в Бояна, а малко по-късно се включи с видео, в което поздравява Силвър и група “Фантазия” за хита им “OFF:OFF”.

Веднага след като от официалната страница на Константин бе пуснато първото клипче със скеч ала Бойко Борисов, Вели Дали събра хиляди гледания, а интереса към него се засили още повече, когато и втори скеч бе пуснат от страницата на Силвър.

“Всички зрители са единодушни, че ако не гледат видеата, а само слушат, ще се закълнат, че говори самият лидер на герб. Той засрами Любо Нейков и Ненчо Балабанов.” – категорични са в интернет феновете. 

Дали да очакваме още превъплащения от Новият имитатор на Бойко Борисов, предстои да разберем.

https://www.facebook.com/KonstantinOfficialPage/videos/10156413895352334/

Стана тя каквато стана! И Бойко Борисов също е фен на “OFF:OFF”. И най-учтиво помоли Silvestar Mateev / Silver преди да…

Posted by Silvestar Mateev / Silver on Friday, June 8, 2018