Две от най-новите попълнения в музикална компания “Пайнер“ – Таня Маринова и Кирил Атанасов ще зарадват меломаните с дует. Изпълнителите споделиха за идеята си пред камерата на телевизия “Планета“ още през пролетта, а тези дни се похвалиха в социалната мрежа и с новината, че вече са реализирали видеоклип.

В официалния си Инстаграм профил Кирил Атанасов показва първи кадри от лентата, като издава, че премиерата ще бъде скоро.

“Песента е хит“ – откровен бе певецът в предаването “Автограф“, а Таня Маринова допълни, че е останала очарована още, когато е чула парчето за първи път.

“Песента е много хубава, мелодична, на нас много ни харесва, надяваме се и на хората да им допадне, казва тя, а колегата й признава: „Вярвам, че ще е така, защото няма как да не ти допадне нещо, което е направено със сърце“.

Дуетната песен ще носи заглавие “С теб любов”. Със сигурност изпълнителите са се постарали да вложат цялата си енергия и емоция в реализацията на проекта, така че има защо феновете вече да тръпнат в очакване на премиерата.