Мис Плеймейт Нора Недкова реши да опровергае думите на приятелката си Аниела Милушева, които се тиражираха в медиите през последните няколко дни.

 

Тя се яви на детектор на лъжата, от който стана ясно, че „не е спала с китаец за пари“. Недкова сама качи във фейсбук документите и файловете от „изпита“.

https://web.facebook.com/nora.nedkova/posts/10210386296888517

Само преди седмица в разговор с Аниела плеймейтката я попита за съвет – как се спи с китаец за пари, защото нямала друг избор и останала без пукнат грош.

„То е ясно, че не е спала с китаеца, защото в чата, който излезе, тя ме пита как се прави секс с подобен човек. Защо само един въпрос е задала на този детектор, толкова ли нямаше и други твърдения, които иска да опровергава, като толкова й се ще да прави това“, пита от своя страна бизнес дамата Милушева.

На въпроса кой избра въпроса за изследването и само един ли е той, Недкова не коментира и затвори телефона си, пише в. „България днес“.

„Защо не отговори на питане дали е проститутка и правила ли го е и с други хора за пари. Щеше да ми е интересен отговорът й“, контрира отново на свой ред Аниела.

Двете момичета се сдърпаха, след като Нора Недкова си позволи да влезе в личното пространство на Милушева. Тя преследвала гаджето й в тоалетната, за да я забележи. „От предателството й тръгна скандалът помежду ни, а аз дотогава само се опитвах да й помагам. Действията й обаче много ме ядосаха“, коментира Аниела Милушева.