Магнетичната певица Камелия бе шашната от поредна голяма изненада от свой таен обожател. Сексапилната блондинка остана без думи от поднесената изненада по време на последното й участие в Club XI Eleven. 

От няколко месеца изпълнителката на „Луда по тебе“ се радва на нов обожател, който е луд по нейното творчество и неподправена харизма. И след всяка нейна изява изненадите стават все по-големи и големи.

Снощи на излизане от столичния клуб Камелия остана с отворена уста от видяното. Пред нея пламна огнен надпис със заглавието на последната й песен „Името ти“. Няколко минути Ками остана безмълвна, а накрая само добави, че „се чувства все едно има промоция“. Не пропусна да благодари на човека, който се е подрижил да я трогне по този нетрадиционен начин.

Не случайно надписът е избран да бъде името на последната й песен. „Името ти“ се превърна в тотален хит, с което Камелия разби на пух и прах представите, че без музикална компания зад гърба си няма да успее. Тя е единствената певица, която за всичките 20 години няма спад в кариерата си и продължава да радва своите почитатели.

Това не бе единствената изненада за вечерта. Малко по-рано Камелия получи огромен плюшен мечок, бутилка от най-скъпото шампанско и букет от любимите й лалета. Подаръците бяха отново от тайнствения господин, който на този етап не желае да разкрие самоличността си.