Бебето на Орлин Павлов направи дебюта си в социалните мрежи. След като преди време феновете на певеца станаха свидетели на първата разходка на малката Елизабет, сега те имат възможност да я видят за първи път в цялата й прелест.

Бебокът, който е първо дете за Павлов, има неговите нос и уста, но категорично е наследил буйната коса на майка си Дияна Великова, пише Hotnews.bg.  Къдравата грива на мулатката е нейна запазена марка от години, а по всичко личи, че и щерката няма да й отстъпва по къдрици.

Припомняме, че Елизабет дойде на бял свят на 22 януари тази година. Заради Орлин Диана напусна Дубай, където живее няколко години. Двамата дискретно мълчаха за връзката си преди появата на бебето, но днес тримата са много щастливи заедно, а Павлов сменя пелените с радост.

Бащинството са сладки мигове, които всеки мъж трябва да изпита. Това заяви пред бТВ Орлин Павлов, който стана татко в средата на януари. Изпълнителят призна, че се разплакал в родилното, след като видял за първи път дъщеричката си Елизабет. Наложило се тя да прекара два дни в кувьоз.