Остават броени дни до финала на конкурса Queen of Sofia 2020

0
1232

Първото издание на конкурса за красота „Queen of Sofia“ ще се състои съвсем скоро. Датата е 11 юни, а мястото е едно от топ заведенията на София. Невероятната градина на „Ginger Bar & Dinner“ ще посрещне претендентките за короната, а гостите ще могат да се насладят на най-големите шедьоври от менюто.

10 българки ще вземат участие в надпреварата, коя от коя по-красива и достойна. Те ще се състезават в три тура. В първия ще дефилират с бодита, брандирани с надписа „Queen of Sofia“. Във втория ще бъдат облечени в дрехите на младата надежда на българския моден дизайн Георги Аливонов. В този тур ще им бъдат задавани и въпроси, за да покажат своите знания. Третият кръг ще бъде официален и ще представлява дефиле с приказните рокли на топ дизайнерката Веселина Матео и бранда ѝ „Mattew Collection“.

Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Заедно с екипа си тя е подготвила голямо шоу и изненади за гостите. Всички участнички ще си тръгнат със страхотни подаръци от партньорите на конкурса. Честта да води събитието се пада на най-известната водеща на телевизия „Фен ТВ“ Гергана Петрова, а прочути имена в модните среди ще бъдат сред журито.

Lady Bulgaria 2019 Ивана Славова, фотографът Пейо Пеев, моделът Меги Цекова, пиарът и продуцент Християн Гьошев, дизайнерката Веселина Матео, Стоян Русев- собственик на КРУПС и официален спонсор на конкурса Queen of Sofia, Илко Илиев-основател на Луда надпревара и Румен Димитров-собственик на АкваБанкя са само част от съдиите, на които се пада тежката задача да изберат първата „Queen of Sofia“. Очаква ни една оспорвана надпревара и грандиозно шоу.