Кристиан Кирилов успя да изненада всички свои почитатели с невероятни певчески умения и силно присъствие в клипа към дуетната песен „Ти си“. Той и Джулия се радват на широк интерес от българската аудитория, тъй като двамата освен дуетни половинки, са и едно цяло в реалния живот. Те се радват на страстна връзка, споделят един дом, а сега и една сцена.

Песента се получи красиво, коментират почитатели на поп фолк музиката.  „Много ги харесвам като двойка, страхони са, песента и видеото ми харесват, браво и успех“ коментират други в ютуб канала, където е пусното парчето.

Повечето фенове харесват колаборацията между двамата и очакват това да има продължение. Феновете са на мнение, че когато една песен е изпята с толкова много емоции и чувства, няма как да остане незабелязана.

Дуетът се превърна и в гореща тема за обсъждане, защото фенките на Кристиан, които го знаят като Митака от Ден и нощ, хапят устни и скубят коси от яд, че чаровникът има сериозна жена до себе си.

Меломаните, които са редовно по дискотеките, коментират, че Кристиан и Джулия ходят заедно на участия и на живо песента звучи още по-красива и истинска и се изпълнява минимум по два пъти за вечер, защото е силна заявка за летен хит.