След дълга почивка през последните няколко години изпълнителката Деница взе решение да се завърне на сцената. Очевидно желанието за музика я е амбицирало достатъчно, тъй като тя се завръща с горещ клип и изненадваща колаборация.
Сексапилната брюнетка ще зарадва аудиторията с парче, в което участие взима рапарът ALEX P, който освен, че има много общо с музиката на парчето участва и в клипа. Поредната изненада е, че участие в проекта взима и една от най-известните певици, която за сега остава в тайна. По музиката Деница работи и с топ композитора Боби Павлов. Провокативната дама създава и текста към парчето заедно с Алекс, близък приятел на изпълнителката.

„Мисля, че направихме доста провокативен и запомнящ се текст.” – споделя развълнувана фурията пред екипа на “Green-News”, дни преди премиерата си.

За видеото към песента Деница работи с Костадин Кръстев – Коко.

„Като цяло по това парче работих с най-големите професионалисти и съм много щастлива от факта.” – заявява красавицата.

Стайлингът в клипа е изцяло дело на певицата. Припомняме ви, че през последните няколко години Деница се утвърди, като доста успешен дизайнер, спечелил доверието на големи имена в бранша.

„Перфектната визия върви ръка за ръка с музиката. Някои от визиите ми по клипа са създадено от мен и ще бъдат пуснати в моят онлайн магазин веднага след излизането на клипа. Много скоро видеото ще е готово и ще мога да го представя на всички вас.”