Първият филм на Мариан Вълев като режисьор “Лошо момиче” ще направи тръгва по кината от 12 април. В лентата ще чуем песента на Мария и Марая “Коледа е”.

Песента бе и дебютното представяне на малката принцеса в дует с именитата си майка. Мария споделя, че за нея е чест именно най-ценната й песен да влезе във филма, макар и за кратко.

В своя режисьорски дебют Мариан Вълев извежда на преден план сложните и конфликтни взаимоотношения между родителите и техните деца.

„За мен беше приоритет да разкажа истински филм. „Лошо момиче“ дойде логично в живота ми. Имал съм възможност да наблюдавам лоши момичета. Опитал съм да загатна в час и половина какво ги прави лоши“, сподели актьорът и режисьор Мариан Вълев пред „България сутрин“.

В главната роля в „Лошо момиче“ влиза актрисата Любомира Башева. „Тя не работи за пръв път с мен, срещнахме се на снимачната площадка на „Под прикритие“. Тя беше на 15 години тогава. Ролята е писана за нея. Насилието в живота, както и в нашия филм, поражда насилие. Филмът е мрачен и тежък, но е абсолютно реален“, каза още Мариан Вълев.

Турнето за представяне на лентата в страната стартира на 5 април с прожекция във Фестивалния комплекс във Варна. След това филмът ще бъде представен в Търговище, Велико Търново, Пловдив, Благовград, Враца и други градове.