Професионален бранд за гримове направи неочаквана изненада по повод рождения ден на дентална клиника „Амайя“.

Красивите дами от екипа получиха професионални съвети от специалиста професионален гримьор Георги Асенов за грим, подходящ за тяхното забързано ежедневие, което да ги накара да се чувстват свежи и естествено красиви в работната си среда.

Всеки сезон Radiant Professional представя новите тенденции и въвлича дамите в света на красотата. Вдъхновени именно от тези тенденции, консултантите им са на разположение винаги, за да съдействат на дамите в избора на червило, фон дьо тен или крем за лице, независимо от тяхната професия или повод. Продуктовата гама на бранда, който изненада дамите в денталната клиника, изразява философията за красотата, с която иска да подскаже на всяка жена как да подчертава естествените си и най-добри черти. Без да бъде професионален гримьор да знае как да използва продуктите за красота, и да създаде собствена грим визия, която разкрива истинската й нежност.

За своя празник стоматолозите получиха безброй поздравления от колеги, приятели и пациенти. За осем години пловдивската дентална клиника се наложи като една от най-добрите, не само в гр. Пловдив, но и в България. Със своите иновации и професионализъм в годините, те определено са част от стоматологичните тенденции в България. По повод тяхната осем годишнина управителят и стоматолог Д-р Елена Пенчева изненада екипа с най-новата технология на пазара под името “3Shape”.