Няма как да не сте разбрали за трагедията, която се случи край гр. Своге (Искърското дефиле). Премиерът Бойко Борисов, обяви решението си, понеделник 27-ми август да бъде ден на официален траур!

(Виж поста) ⬇️

С решение на Министерски съвет понеделник ще бъде обявен ден на национален траур в памет на жертвите от тежката…

Posted by Boyko Borissov on Saturday, August 25, 2018

Разбира се, масово медиите преекспонираха нещата с броят на жертвите.. Който и сайт да отворите, която и телевизия да пуснете, винаги има разлика. Идеята беше да предизвикат сензация с по-голям брой жертви. Нима дори един човешки живот не е достатъчен? Нима е малко?

Нашият екип ще следи положението, ще видим колко телевизии ще спазят траура ибявен от премиера. Защото траура не е просто сваляне на националният флаг. Траурът е просто за един ден да няма хумористични предавания.

Нашият екип се надява, душите на загиналите да намерят по-бързо покой! Изказване искрени съболезнования на почернените семейства, а на оцелелите – кураж! Кураж и сила да преживеят по-бързо травмата от случилото се!

И сънародници, молим Ви! Казвайте по-често на хората около Вас, колко ги обичате и какво са те за Вас! Не се знае дали ще има “утре” и дали ще имате възможността да им го кажете!