В тотален хит обещава да се превърне новото парче на поп певеца Жоро и дуетната му половинка kotenceto.

Часове след официалната премиера на „Дреме ми“ видеото събра над 35 000 гледания и стотици споделяния в социалните мрежи. Супер модерното звучене на песента, съвременната визия на клипа са гаранция за успеха на проекта.

Музиката и аранжимента на „Дреме ми“ са дело на Светлин Къслев, текстът е написан от kotenceto. Гергана Паштрапанска – грим, Стоян Кунев – прически.

В клипа взимат участие над 10 души, които се вихрят сред декори построени специално за видеото. Впечатляващо е актьорското присъствие на младата звезда kotenceto, която феновете ще видят в съвсем ново амплоа.

В последната година Жоро успя да насочи прожекторите към кариерата си на поп певец, представяйки шест нови парчета, което не остана незабелязано и Жоро отнесе наградата за най-заслужилия роден изпълнител в категорията „Дебют на годината“ на годишните награди Lifestyle Awards.

С „Дреме ми“ младият изпълнител показва, че е твърдо решен да следва пътя на успеха. Предстои до края на годината Жоро да издаде и дебютния си албум, който ще бъде представен по много различен и интересен начин.