Заради суеверия бившата плеймейтка упорито се опитвала да скрие новината.

Златка Райкова вече трудно прикрива бременния си корем. От суеверие обаче, бившата плеймейтка продължава да крие, че с Благой Георгиев чакат бебе.

Както изглежда бременността на Русата Златка не е в състояние да откаже двойката от среднощните купони. Или поне все още не, коментират родни жълти издания. Наскоро Златка и Джизъса са били засечени да се забавляват в елитна дискотека в Студентски град в компанията на свои приятели.

На снимките се вижда как Златка по всякакъв начин се мъчи да скрие корема си и новината, че чака бебе.

На една от снимките Джизъса е сложил ръка пред корема на любимата си, а на друга Златка умело се крие зад картонена рамка, използвана като част от декора на събитието, на което са присъствали с Благой.

В социалните мрежи Райкова публикува стари снимки, с които залъгва своите последователи и журналисти, че няма промяна във физиката ѝ, коментират от таблоида “Шоу”. От изданието допълват, че според техни достоверни източници, Благо ще стане баща за четвърти път в края на лятото.

Бебето било заченато в Дубай по време на една от романтичните им почивки след края на риалити шоуто „ВИП Брадър“, в което двамата участваха.