Има няколко места в нашите домове, където подбора на правилната декорация е малко по-сложна задача спрямо останалата част от дома ни. Едно от тези места е банята и тоалетната. Днес екипът на фирма, занимаваща се с ремонтни дейности и по-специално кърти чисти извозва , ще сподели с вас няколко интересни предложения за декориране на баня с тоалетна.

Никой не обича да прави дупки, но все ще ви предложим да монтирате 2-3 малки рафта, върху които можете да сложите допълните аксесоари. Такива могат да бъдат: естествени или изкуствени цветя, скандинавски мъх, ароматизатор, статуетка, списание, свещ и други.

Друга чудесна идея е да закачите картини по стената. На някои от вас, това може да им звучи странно, но се наблюдава подобна тенденция в последно време.

Друг страхотен вариант, с който разполагате е да преобразите тотално една от зоните: тоалетната или там където е мивката. За тази цел може би ще имате нужда от фирма за къртене на плочки ,  която да демонтира старите. От там нататък можете да отпуснете въображението си да работи, за да постигнете максималнен ефект. Можете да използвате декоративни малки плочки, мозайка, камъни и какво ли още не. А ако стените ви го позволяват, можете да направите ниши в стената, в които да поставите атрактивно осветление, декоративни елементи, свещи и какво ли не. Уверяваме ви, че би изглеждало изключително ефектно.

Не забравяйте и за растенията. Можете да направите компромис, като поставите изкуствено цвете или цветя. Предлагат се чудесни декоративни  предложения, които освен на допир  по нищо друго не можете да разпознаете дали са истински или изкуствени.