Преслава беше гост в рубриката „Нещо лично“, в която различни хора споделят лични истории от живота си и музиката, с която ги свързват. В предаването музикантите от „Ку-ку бенд“ изпълниха песните „Есен се заесенява“, „Детелини“ и „Sweet Child O’ Mine“.

„Вече всичко е по-интензивно. Почти нямам време за нищо. Трябва ми време, за да бъда и майка, и певица, и медийна личност. Нужно е вече да съм по-организирана“ – сподели певицата пред Слави Трифонов и подчерта:

„Усещам се щастлива. Не мисля, че това да си майка може да бъде описано с думи. Това е по-различно чувство, нещо напълно непознато досега за мен. Имам племенница, която много обичам и много й се радвам, но това е по друг начин – твое си е“.

Преслава разказва за цената, която плащат известните личности, за сметка на личния си живот. Тя подчерта, че бащата също е изключително важен: „Това дете е направено с много любов. Аз го обичам, той ме обича“.

Хитовата изпълнителка не си правела планове кога да има дете, защото била изцяло отдадена на професията: „Не съм мислила, че мога да съчетавам нещата, затова казвам, че това дете е плод на голяма любов. Аз за първи път толкова почивам и ме няма на сцената, но това изобщо не ме притеснява“.

„Радвам се, когато отида вкъщи. Веднага отивам да я видя. Искам, когато порасне, да се гордее с мен. По някакъв начин виждам вече нещата в това как ще изглеждам аз в нейните очи занапред. Искам тя да се гордее с мен“ – сподели още  Преслава за дъщеричката си Паола.

„Пея откакто се помня. Помня, че изнасях концерти още в детската градина. Не съм си представяла да съм нещо друго“, каза певицата.