Силвестър Сталоун е бил приет по спешност в Университетска болница „Лозенец” във вторник през деня.

Холивудската звезда е претърпял неотложна интервенция, но за броени часове е вдигнат на крака.

Инцидентът е станал през деня, а лекарите му поставили мускулна инжекция, за да могат да го вдигнат отново на крака. „Биха му я в седалището, само там няма силикон и пластични операции”, коментира служител от болницата, пожелал анонимност.

Зли езици твърдят, че Рамбо е прекалил с алкохола за добре дошъл в България, пише„България днес”. Още с пристигането в България Рамбо бе посрещнат от Лес Уелдън и Ави Лернер, които му бяха осигурили стабилна охрана.

Той пристигна за снимките на Рамбо 5, чието действие се развива в София, Лондон и Канарските острови.

72-годишния екшън герой ще играе ветеранът от Виетнамската война, който се бори с мексикански мафиоти, за да спаси внучката на своя приятелка. И заедно с американски журналист разбива мрежа за трафик на жени.

Слай вероятно ще се върне в България през 2019 година, когато трябва да събере звездна плеяда колеги за снимките на „Непобедимите IV”. Очаква се този път участие да вземат и Пиърс Броснан, Арнолд Шварценегер и куп други звезди.

Междувременно от болницата не коментират какво е довело актьора в спешното им отделение, нито как е след инцидента. Става ясно само, че на другия ден Рамбо е изписан в стабилно състояние и в отлична форма.

Да се надяваме, че актьорът ще продължи да се радва на крепко здраве и ще радва феновете от големия екран с нови проекти.