В следващите редове ще прочетете за историята на едни момчета, които тръгват от мястото под нулата.

Преди близо 10 години музикант на име Силвестър Матеев наследява от баща си бенд, носещ името “Фантазия”. Същото това момче влиза без да се замисли в музикантският свят, който повярвайте ми няма нищо общо с това, което изглежда. Силвестър решава, че ще прави музикална революция и че ще преобръща музикални представи. Но за всичкото това ще му е нужно едно – съмишленици. Както сами можете да се досетите съвсем не става с първият му подбран екип. Среща изключително много трудности докато се стигне до този вариант на бенда:

Повярвайте, скъпи читатели, тази група минава през много. Но, безспорно най-трудното нещо, което среща по пътя си, та до ден днешен е злобата и зависта.Освен музикално, напористите момчета променят и представата на човек за оркестър. Никога не обличат черен панталон с бял ръб и бяла риза. Напротив, появяват се с шапки, тъмни очила, за които отново търпят критика, изглеждат разчлино и в същото време – стилно.


И понеже вече системата е силно смазана и работеща, а както знаете завистта няма почивен ден, няма човек, който да не ги е оплюл, а след това да не ги е изкопирал я с визия, я със звучене.

Самият Мартин Карбовски е техен фен. Дори заснема документален филм „Нощта започва с култура“ в тяхна чест.

Опитваха се да им присвоят най-големият им хит.

Криско направи парче, вдъхновен от най-големият им хит.

Мега звездата Никос Вертис ги снима в последното си видео:

А, самите вие ги обявихте за „ГРУПАТА НА НАРОДА“.

За тях можете да чуете какви ли не глупости и то забележете, предимно от музиканти, който не работят с тях или който са работили, но не са успяли да се задържат на кораба. Изводите оставям на вас.

P.S. – Всъщност, истината е, че те са най-обичаните. Имат вас!!<3