Тервел Пулев загатна с кратко видео в Инстаграм как всъщност се е държала репортерката Джени Суши на партито след боксовата гала в Коста Меса, Калифорния.

Американката, която бе целуната от Кобрата след победата над Богдан Дину, и нае известна адвокатка, за да си търси правата, танцува доста палаво в скута на мъж от компанията на боксьорите. Нещо, за което братя Пулеви намекнаха още при прибирането си в България.

“3:00 часа сутринта, няколко часа след прословутата целувка Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!”, гласи текстът в страницата на Pulev Sport във Фейсбук.

На видеото също така се вижда колко далеч от репортерката се намира самият Кубрат.

Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред, която се е занимавала с редица дела за сексуален тормоз отвъд Океана, настояха за отнемане на лиценза на българския боксьор и определиха поведението му за “отвратително”.

В момента лицензът на българина е временно отнет за щата Калифорния, а на 14 май предстои изслушване. Тогава Кобрата трябва да се яви пред комисията, за да обясни действията си спрямо репортерката. Ако отговорният орган реши, че Пулев е нарушил правилата ще му наложи наказание, което може да е лишаване от спортни права за определено време на територията на САЩ.

Американската журналистка, чието истинско име е Дженифър Равало, заяви, че се е запознала с Пулев преди мача му срещу Богдан Дину в Калифорния. Това потвърждава думите на българина. След победата тя направи интервю с Пулев, по време на което той я сграбчи за лицето и я е целуна по устните. Репортерката твърди, че след това Кубрат я е сграбчил и за задните части.

Суши потвърди, че е била на партито на българските боксьори след гала вечерта в Коста Меса. Но заяви, че е отишла само, за да върши служебните си задължения и да вземе интервюта от присъстващите.