След като латино музиката оглави световните чартове и започна да диктува тенденциите в модата и храната дойде време и за първия по рода си Latino Picnic в България. Събитието ще се проведе на 20 Юли 2019г., на брега на язовир Батак, Цигов Чарк, и обединява красивата природа, прясно приготвена тематична храна, свежи напитки и едни от най-добрите латино музиканти и танцьори в страната.

Програмата започва в 15ч. с изпълнение на живо на кубинската певица Dolores Estrada, която има стотици представления зад гърба си, като част от световноизвестния шоу балет Internacional Varadero . След нея на сцената се качва международната шампионка по салса свободен стил Таня Тончева, коятое приготвила атрактивни стъпки и движения по салса, подходящи както за начинаещи, така и за напредналитанцьори.

 

Участник в Latino Picnic е и Димитър Лазаров – De Fuego, който също е международен шампион по салса, както и основател на една от най-големите танцови школи у нас. Освен танцьор, той е певец и създател на музикалната банда “De Fuego Orchestra”, с която на събитието ще изпълнят популярни латино хитове и свои авторски песни.

 

Организаторите от пиар и продуцентска къща Plovdiwood Ent. напомнят всички присъстващи да си носят постелка, шапка или чадър, както и удобни обувки за много танци. Повече за събитието на: https://www.facebook.com/Latinopicnic/