„Пускам ви Бети“ е една от най-повтаряните фрази в последно време, а освен това и дебютното парче на наследницата на оркестър „Кристали“ – Бети за музикалният лейбъл „Фентъзи Груп Медия“.

Парчето направи своята премиера преди близо месец, а до момента се радва на широк интерес от страна на меломаните, който се категорични, че Бети изгрява на музикалната сцена със сериозен хит. Най-нашумялата социална мрежа „Тик-ток“ буквално прегрява от липсинг видеа на „Пускам ви Бети“, като някой от най-интересните такива биват споделяни в инстраграм профила на дивата.

Пътно транспортно произшествие обаче в денят на уречената премиера забавя представянето на песента, което изпита търпението на феновете.

„Като цяло малко се забавихме с парчето, тъй като моят продуцент Силвестър Матеев-Силвър искаше да изпипа всеки един детайл и по аудиото и по видеото до последно.“ – споделя ни Бети.

„Парчето трябваше да излезе на 19 февруари, точно в 12:00 часа. Пътно транспортно произшествие възпрепядства моята премиера. Предишната вечер моторист се удря в стълб и прекъсва интернет захранването на град Кюстендил, мястото, на което живее Арсо, който заедно със Силвестър създадоха моето видео и то нямаше как да бъде изпратено на време във офиса на фирмата, за да бъде качено. Слава Богу пострадали, освен интернета нямаше. Все пак премиерата се осъществи – вярно с 9 часа закъснение, но… Щастлива съм, че парчето се приема толкова добре.“ – споделя ни Бети, която е на участие в Германия.