„Рамбо“ е името на най-новият музикален проект на Илиян, което се появи преди минути в ефира на Планета ТВ и канала на медиата в YouTube.

Песента е бърза и динамична и вече се радва на широк интерес от страна на феновете. „Рамбо“ е част от рестарта на музикалната кариета на изпълнителят и е парче, в което Илиян влага много сили, енергия и труд за осъществяването му.
„Усещах, че имам нужда от подобно парче.“ – споделя Илиян. „Рамбо“ е част от рестарта, който направих на музикалната си кариера и живота си, като цяло. Пускам песента в най-подходящият момент, както според мен, така и според моят екип и не на последно място и на феновете ми. В клипът съм чисто нов. Нова визия, нова сила, нова енергия, нова татуировка, нов хъс. Заложил съм на много анимация и ефекти и силно се надявам те да впечатлят всички вас.“ – казва ни развълнуван певеца.

Песента е по музика и аранжимент на Боби Павлов, с който Илиян работи за пореден път. Текста също е тяхно дело.

За видеото Тупалката се доверява на Людмил Иларионов – Люси. В лентата Илиян сменя няколко визии на водещи модни брандове. Стайлингът си той доверява на Стоян Апостолов – Стоянски, а снимките, които вълнуваха феновете преди появата на песента са дело на пиарката на Илиян – Жени Костова.