Рапърът DONT, който преди две седмици представи дебютната си песен „Run Run”, е преживял нещо кошмарно през 2014 г. Става участник в побой в дискотека, където го удрят с бутилка в лицето. В резултат се наложило да претърпи две тежки операции, след като няколко дни остава в безсъзнание. Сега има платинен имплант с титанови види, които изграждат лявата му скула.
След като минал през тежкия период, в който бил прикован на болничното легло, депресията го навестила. Депресивните състояния били предизвикани от силните успокоителни, които приемал ежедневно.
Пример е за човек, койт може да се изправи след такъв тежък период и да прати депресията на „майната си”.
Роден е на 9 февруари 1997 г. в Русе в нормално средностатистическо семейство. От 2003 г. обаче живее в Италия, където завършва и средното си образование в хуманитарна гимназия. „Човек емигрира с надеждата за по-добро бъдеще”, казва той.


Запалил се по рапа покрай Big Sha (Мишо Шамара – б.а.). Когато е в шести клас открил италианския и американския рап и този стил започнал да вибрира в съзнанието му непрекъснато. Още като дете се виждал като рап изпълнител и именно това да е неговото поприще, с което ще си вади хляба. „Първоначално започнах да се занимавам с рам на шега, но видях, че нещата започват да се получават”. споделя той.
Има период в живота си, който се занимава с татуси. При него са си правили татуировки много хора, самият той е целият нашаран, като всеки символ или картинка имат смислово значение за него.
„Сега съм се концентрирал върху музиката, татуировките останаха на заден план. Татуирах известно време, което много ми допадаше и ми носеше стабилни приходи. Жени съм татуирал на всички места, където можеш да си представиш. Не обичам да татуирам мъже”, споделя той.
С дебютната си песен „Run Run” той заявява, че иска революция в рапа. „Песента разказва преживени ситуации в една компания. Искам да направя революция на рапа в България и да бъде оценен на високо Европейско ниво, както този стил във Франция, Италия, Германия”, допълва той. Амбициран е да покаже, че рапът у нас може да има и друго лице, като сам е спонсор на проекта си.