Роксана Кирилова връчи приза „ Business and Fashion Place 2020“ на Castello Di San Marino

0
1036

Castello Di San Marino взе приза за „Business and Fashion Place 2020“ в столицата. Наградата беше връчена от Мисис България – Роксана Кирилова, която заради своя изискан стил, вкус към модата и професионални успехи, миналата година бе отличена като „Business and Fashion Woman“!

Кастело Ди Сан Марино се намира в „Бояна“, на улица „Карамфил“ 22. Ресторантът е създаден по идея на един от най-известните замъци в Сан Марино – „Замъкът на алебардата”.

„Кастело Ди Сан Марино“ се състои от гурме ресторант с градина през лятото, зала с роял и хотелска част. Комплексът е носител на наградата „Сграда на годината“.

Гурме-ресторантът е разположен на два етажа. Салонът на първия етаж разполага с три зали. Вторият етаж е зала с класически роял и музика на живо. Оригиналните мебели, картини и склуптури от български и чужди автори създават неповторима атмосфера. Ресторантът е подходящ за зимните месеци, а за летните – градината, която разполага със сепарета и маси с 80 места. Тук може да се насладите на зеленината, барбекюто и уюта на средновековния двор.

Кухнята на ресторанта предлага автентични средиземноморски ястия от прясна риба и морски деликатеси.

Това е едно уникално и уютно място за чудесна романтична вечер, вечеря в приятели или бизнес партньори. Място, където семейният ви празник или фирмено тържество ще се превърнат в уникално и незабравимо преживяване.