Вчерашният 30 юни бе важен ден за звездата на мукалният лейбъл „Фентъзи Груп Медиа“ Румен Борилов и неговата съпруга Десислава.

Семейството на Борилов бе избрано да кумува на близки приятели, които напук на модерните разбирания решиха да се врекът във вярност един на друг. 

Подготовката за празника е започнала месеци преди уреченият ден, като кумовете, а именно Румен и Деси блеснаха с тоалети, специално изпратени им от бутици в Истанбул.


„Щастлив съм, че аз и моята съпруга имаме възможността да станем орисници на младото семейство. Това означава освен всичко, че ние, заедно с децата ни сме семейство за пример. Да станеш кум на някого, означава, че поемаш отговорността да си до младите и когато имат и когато нямат нужда. Наша работа, със спътницата ми Деси е да им даваме съвети и да се стремим да им показваме как да запазят огъня в огнището си горящ дори, когато светът ще е срещу тях и разбиранията им.“ – ни сподели Борилов по-рано днес.

Празненството се състоя в известен столичен хотел. Групата на народа – Фантазия бяха специални музикални гости на събитието. Македонската звезда Марко Маркович и брас шоу също бяха част от музикалното оформленке, които останаха силно впечатлени от българските си колеги.