Цели 16 години, Селин Дион представя сензационните си спектакли „A New Day“ и „Celine“ в парти столицата на света – Лас Вегас! На 8-ми юни, певицата изнесе последния концерт от най-успешното шоу в историята на Лас Вегас за всички времена – „A New Day“.

Поп иконата се качи на сцената в препълнената зала Колизеум в „Сезар Палас“ като билетите за шоуто бяха разпродадени за часове. Селин Дион зарадва феновете с великолепен концерт и изненада публиката с премиера на най-новата и песен – “Flying on My Own” – част от предстоящия албум на певицата, който излиза през ноември тази година.

Вечерта се превърна в изключително емоционално преживяване за звездата, наситено със силни емоции и затрогващи лични моменти. Екипът на звездата беше подготвил специална мултимедия с колаж от снимки на певицата през всичките години, прекарани на сцената в „Сезар Палас“ заедно с фотографии на покойния съпруг и мениджър на Селин – Рене Анжелил. Един от най-трогателните моменти на вечерта е, когато тримата синове на Селин и Рене, излизат на сцената при финалната песен заедно с всички музиканти, неизменна част от кариерата на певицата.

“Изпитвам изключителна сантименталност към това място и времето, което прекарах тук. Преди 16 години с Рене започнахме мечтата си заедно и съм много горда, че я осъществихме. Цялото това преживяване повлия неимоверно много на музикалната ми кариера и остава завинаги в сърцето ми. Искам да благодаря на толкова много хора, но най-вече на моите почитатели, без които нищо от това, нямаше да е възможно. Благодарна съм, че ми позволиха да изразя себе си като артист и да сбъдна мечтата си“. – споделя Селин.

Когато през март, 2003 г., Селин Дион стартира шоуто „A New Day“, тя променя правилата на шоубизнеса в Лас Вегас (и не само там) завинаги. В рамките на следващите четири години, певицата излиза на сцената на „Сезар Палас“ цели 717 пъти, а през 2011 година стартира втората си шоу програма в Лас Вегас, озаглавена „Celine“ с 424 концерта.