С грандиозен концерт в Брюксел бе отбелязан вторият рожден ден на музикална компания „Fantasy Group Media“.

Дискотека „Vip Planeta Nine City“, която се намира в центъра на старият континент, се оказа тясна да побере всички желаещи да присъстват на спектакъла.
Най-изявените изпълнители от лейбъла радваха до зори гостите на партито.

Силвър, Мънки, Група „Фантазия“, Наси, Румен Борилов, Нани изпълниха най-големите си хитове по предварително изготвен сценарии и много други песни извън него.

Това, което силно направи впечатление и определено ще разбуни духовете е речта, която Силвър изнесе в най-кулминационният момент на вечерта.

„Обещавам FGM, като лице на циганския и турския контингент в Европа и България, да застане на първо място и да победи всички останали фалшиви фирми.“ – закани се Силвър.

„Аз ви обещавам, че ромските и турските музиканти, които идват тук заради вас, ще просъществуват и ще станат номер 1.“ – каза още собственикът на „Fantasy Group Media“.

„Няма да има повече „Пайнер“, няма да има повече „Фен“. Ще има истински музиканти. „ – категоричен бе Маниака.

Нашият екип се свърза с господин Силвестър Матеев, като потърсихме отговор на въпроса „коя е причината, провокирала го направи това изказване навръх рожденият ден на фирмата му?“

„Докога българският музикален бизнес ще бъде заливан от силиконови кукли и мускулести младежи? Докога ще се гледа, коя „певица“ колко се е разчекнала в новото си видео, а няма да се слуша как е пяла? Защо трябва талантливите изпълнители да си стоят у дома и никой да не знае за тях? Докога по участия ще се ходи с флашка или с диск от „1, 50 лв.“ и няма да се пее на живо? Докога ще се лансират само едни и същи имена?
Ще сложим край на този монопол и на преден план, крайно време е вече, да излязат талантливите музиканти.“
– специално за нас сподели Матеев, часове след края на концерта на FGM в Белгия.

https://web.facebook.com/vipplaneta.ninecity/videos/613616249004363/UzpfSTEwMDAxMDY3OTgwMDU0Mjo2MTM3MTg5Njg5OTQwOTE/