Преди по-малко от 24 часа мега звездата на гръцката музика Никос Вертис представи най-новото си парче “Allaxa”. Вертис е слушан и обичан не само в съседна Гърция, а и на Балканите и цяла Европа. 

Последното му видео, което по всяка вероятност в заснето в Кайро, българската аудитория забелязва и доста познати лица. Любимецът на гръцката публика работи по “Allaxa” с любимците на българскафа публика, а именно група “Фантазия”.

Именно и поради този повод чувствени думи сподели с феновете си Силвестър Матеев – Силвър късно снощи. Вижте:

View this post on Instagram

ФАНТАЗИЯ…..УСПЯ!!! (Моята Фантазия)…тази, в която никой не вярваше, всеки ми се присмиваше и казваше, че тази моя “Фантзия” не е достойна за НАРОДА. Сега искам да кажа на всички тези: “ФАНТАЗИЯ освен, че успя да спечели народа в България, спечелии всички етноси и социални групи. Таргета на Моята група е изключиително шкрок….Слуша се от малко до голямо, от свтба до дискотека, даже и в аптека…успя да създаде свой собствен и разпознаваем С Т И Л…А СЕГА ВЕЧЕ МОМЧЕТАТА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЛИЦА, на които се доверяват световни звезди като @nvertis , @hsnsnlndrc , @dzambo_agusevi_orchestra и мноого други….За всичко това сме благодарни на ГОСПОД и на ваше величество “ПУБЛИКАТА”…също така на режисьора на тази и много други ленти, а именно #ЛюсиИларионов #play: #Play: https://youtu.be/BWwlMM1Upl0 #silver #silverbeat #fgm #fgmrecords #fantasygroupmedia #fantasy #group #media #fantasyband #fantasy #band #party #empire #mydreams #dreams #NikosVertis #Allaxa #NewSinlge #NewVideoClip #άλλαξα #nvertis #ΝίκοςΒέρτης #Βέρτης #fantasyband

A post shared by � S I L V E R � (@silvestar_mateev) on

 

“Това е сериозен успех. Мега звездата Вертис да избере “Фантазия” за новият си проект”; “Страхотни сте. Този успех е само началото на поредицата от такива.”; “Очакваме съвместни проекти.” – са само част от коментарите на феновете, които от вчера заливат избраните.

Режисьор на лентата е Люси Иларионов, с който Вертис работи от години и към когото бяха отправени специални благодарности от Силвър.