На днешният празничен 1 май рожден ден празнува лошото момче на българската музика – Силвестър Матеев – Силвър.

Той е роден в семейство на музиканти, а сериозно започва да се занимава с музика едва на девет годишна възраст. Завършва Национално Музикално Училище “Любомир Пипков” със специалност “кавал”. Фронтмен е на група “Фантазия”, която наследява от баща си. В ранните години на професионалният си път излиза на една сцена с Иво Папазов – Ибряма, Теодосии Спасов и турският кларинетист Хюсню. Силвър е в основата на на кариерата на Теди Александрова. Има дуети с Роксана, Татяна и други. Неговото име стои зад някой от най-големите хитове в българската музика, като “За всеки има ангел”, “Да или Не”, “OFF:OFF”.

От няколко дни той показва новото си амплоа, като водещ на онлайн предаването “Silver Star Show”, което има за цел да забавлява хората и да сблъсква два музикални свята.

View this post on Instagram

Честит рожден ден казваме на нашия единствен и неповторим водещ – @silvestarmateev_silver !!! 🙂 Рожденият ден понякога е повод за равносметка, за голямо тържество или напротив, за спокойно изкаран ден, посветен на любими занимания. Както и да решиш да го изкараш, знай, че има хора, които те уважават, подкрепят и стоят зад твоите решения и принципи. 👉 Точно тези хора днес ти пожелаваме дълъг живот, крепко здраве и много успехи в работата! 🎉 #BirthdayParty #HappyBirthdaySilver

A post shared by 🖥 Silver Star Show 📺 (@silverstarshow) on


Поздравленията за юбилеят на Силвър заливат социалните мрежи от снощи. Хиляди фенове и последователи използват трибуната, за да поздравят своят любимец. От неговият лейбъл пък отното не изневериха на себе си и подготвиха видео изненада за него, която се появи точно в 00:00 часа на днешният ден.

Извънредно празнично издание на “Silver Star Show” тази вечер пък ще има за цел да ви направи съпричастни с празника на Маниака.

View this post on Instagram

❗️ ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ❗️ Обяваваме #ИзвънредноПоложение – водещият на шоуто Силвър празнува рожден ден утре ( 1 МАЙ ) ‼️ По този повод “SILVER STAR SHOW” ще излъчи извънреден епизод на предаването след по-малко от 24 часа.. 🔝Не забравяйте, че можете да изпращате SMS-и 📱на СИЛВЪР на кратък номер 1928 с начална дума FGM, за да го поздравите, а вашите думи ще бъдат изписани на екраните по време на живото предаване. ✅ #Започваме в 20:00 часа.. или поне ще опитаме 🤪 • • • #silver #start #show #silverstarshow #project #by #fantasygroupmedia #fantasy #group #media #silvestar #mateev #happybirthdaysilver #borthday #party

A post shared by 🖥 Silver Star Show 📺 (@silverstarshow) on