Само преди седмица Силвестър Матеев – Силвър дебютира и като водещ на вечерно ток шоу.

До момента Silver Star Show се радва на широк зрителски интерес, като всяко следващо предаване чупи собствените си рекорди по рейтинг. По план предаването ще се излъчва всяка сряда, събота и неделя вечер.

Тази седмица обаче, точно на 1-ви май, извънреден епизод прикова отново вниманието на феновете. В извънредното издание Силвър посрещна своята 30-та годишнина с много изненади от екипът си и пожелания за здраве и просперитет от феновете, които буквално прегряха телефоните в опит да се чуят с водещият.

Силвър не остана длъжен на феновете си.

„Не съм свикнал да получавам подаръци, а да правя. Точно, поради тази причина тази вечер в 23:30 часа ще ви подаря това, което най-добре умея, а именно музика.“ – обяви той по време на живото предаване.

„Също така всеки, който сподели предаването от 2 май и отбележи страницата на Silver Star Show участва в жребии за спечелването на 10 чаши и 10 кейса за телефон с логото на шоуто.“ – ненадейно обяви водещият.

Точно в 23:30 часа премиера направи „Тик-Ток“ най-новото парче на Силвър в дует с Наси, което подлуди аудиторията за минути. Проекта е по музика, текст и аранжимент на Силвър, а видеото, което е заснето в с. Гложене, родното място на Силвър и Наси, е дело на Цветомир Ненов от „Cveti Production“.