Както вече писахме, любимката на зрителите от тазгодишното издание на „Фермата“ Симона Милова, не успя да спечели дуела срещу Веселка, но успя да извоюва място с сърцата на многомилионната аудитория на формата.

И ако за едни Симона бе разглезена или кифла, то родната красавица в последната седмица от престоя си показа че е доста сръчна и успя да се разграничи от своята съфермерка Аксения и двете да не бъдат поставяни под общ знаменател.

Симона показа завидни качества и умения, които изненадаха всички от нейният отбор. Ако погледнем социалните мрежи на красавицата от Пловдив, то ние ще забележим че тя е останала приятел с голяма част от хората от отборите „Стари герои“ и „Нови надежди“.

Може да се каже, че „Фермата“ опустя без присъствието на Симона, както и без нейното куче Тери. Зрителите признават че с удоволствие биха гледали родната красавица и в друг формат или предаване.

Както спомена един от водещите на „Фермата“, това е най-силният дуел през последните години заради дъжда и вятъра, които направиха трасето доста хлъзгаво.

Снимки: Фермата