Най-нашумялата рап-група у нас- СкандаУ, направиха грандизона промоция на новата си песен НО! в хитовия Club XI Eleven Sofia. В деня на излизането на парчето Боговете, както сами се определят Тото и Лъчо, се завърнаха в Студенстки град и направи невиждан купон. Часове, преди участието им, опашки от желаещи обградиха клуба и нетърпеливо зачакаха реда си да влязат.

Два часа, след полунощ СкандаУ излязоха на сцената на Eleven и буквално взривиха присъстващите, които скандираха имената им и няколко пъти ги върнаха на бис с викове „Още, Още“.
За съжаление част от желаещите не успяха да влязат, защото капацитетът на клуба се напълни, но Тото и Лъчо обещаха да се видят с тях още на 29-ти ноември. „Хора, ние сме много щастливи, че се завърнахме в Студенстки град. Благодарим на Club XI Eleven Sofia, за това, че ни се довериха и че работим заедно. Това е единственото място в Студенстки град, където може да ни видите. На 29-ти пак сме тук, за да празнуваме с вас рождения ден на Лъчо“, разкри на слизане от сцената Тото.