Дългия няма никакво намерение да оставя безработни близо 100 човека от дългогодишния си екип

В последния месец на юли Слави Трифонов ще се сбогува официално с родния тв ефир, защото ще бъде излъчено последното издание на емблематичното му шоу в ефира на bTV. Дългия обаче, хич не дава вид да много тъжен, поне съдейки по акцията по новите му проекти.

Причината е, че всъщност финала на предаването му е само за bTV, където обаче, и рейтинга, който трупаше, е трудно да бъде конкуриран на друго място. И все пак – шоуменът премисля възможността да продължи с обичайната си дейност пред камера, само че във виртуалното пространство, пише „Стандарт“.

Най-горещите слухове за Трифонов и шоуто му са, че той ще прави стрийминг платформа, чрез която ще тиражира медийните продукти на продуцентската си компания.

Както знаем в стрийминг платформите обаче, няма реклами, а в същото време може да се произвежда всичко – който каквото си поиска.

Малко след като стана ясно, че „Шоуто на Слави“ пада от ефир, се заговори и за участие на Слави Трифонов в политическия живот на страната. За там обаче, с колкото и големи приказки да борави, е ясно, че ще му трябват и много гласоподаватели, които със сигурност не се трупат за месец-два.

Самият тв водещ пък отново загатна доста категорично какви са бъдещите му намерения. И от това, което е цитирал в профила си във фейсбук, е ясно, че съвсем не се е отказал от работата в телевизията.

„Спри, нищо не е свършило,
само тъй ти се струва…
Спри, още твърде рано е
някой да се сбогува!
Да – става тъй понякога-
любовта уморява,
но пламъкът в телата ни
винаги побеждава!..“, така звучи част от песента, която Дългия цитира в профила си и очевидно това е всичко, което има да каже към момента за положението, в което се намира.

Ясно е също така, че хората, които Дългия работи, които наброяват към 100 човека, няма да са безработни, независимо от тв рокадите. Трифонов няма желание да се лиши от нито един член на екипа си. Какви точно позиции ще им намери обаче, и дали те ще останат доволни, скоро ще стане ясно.

Слуховете, че Слави има намерение да купува някоя от малките телевизии, също се оказа силно преувеличен. И все пак, какви са още амбициите му в телевизионен аспект, няма да е далеч времето, когато ще разберем.