Катерина Борисова и Борислава Руйкова – това са двете имена на две красиви и интелигентни дами, създателки ма  B&B Design Group.


Какво обаче е B&B Design Group?  Студио за интериорен дизайн и проектиране, което е комбинация от знанията на Катерина и Борислава. Идеята им идва в случаен разговор и студиото става реалност. Катерина извървява доста дълъг път в обучението си в московската школа, но главно набляга на 3D макс проектиране. Именно така събира всички нужни знания и умения,  за да може да реализира вижданията и усещанията си за вътрешният интериор. Въпреки че Катерина има страст към строителството на сгради и редови къщи, но това остава на заден план.

Борислава Руйкова пък завършва „Лесотехнически университет“ в София и по-конкретно, специалността „Инженерен дизайн“. Стартира проекти в сферата на жилищният интериор като има корица за списание „Интериор,дизайн магазин,архитектура „, но бързо преминава в обществен интериор, в който има успешна кариера вече над 15 години. Нейни реализирани проекти има както в България, така и в чужбина. Реализирани проекти има с Радина Гешева и Алекс Ковачев, както и много други.


Двете успешни дами в две различни направления, но в една професия – Катерина Борисова и Борислава Руйкова засвидетелстват любовта си към интериорният дизайн в B&B Design Group.