Само ден след като Софи Маринова подписа граждански брак с Гринго и смени фамилията си на Давидова, младоженците бяха забелязани да се забавляват в столичен Club XI Eleven.

Ромският славей имаше участие същата вечер, а любимият й се бе настанил на едно от ВИП сепаретата и не спираше да пляска на гласовитата си жена.

Софи бе приятно изненадана от колежката си Бони, която пристигна с компания. Маринова не се стърпя и извика „своята сестричка“ на сцената, за да изпълнят заедно хита на Бони „Обичаш другата“. От сцената Бони се пошегува, че този текст не важи за Гринго, който от тук нататък може да обича единствено и само законната си съпруга Софи Маринова, пише show.blitz.bg.

„Да те споходи и теб такова щастие. Сега си ти наред. Айде, трябва да те женим!“, нареждаше Софи на своята колежка и добра приятелка.

Софи и Гринго не спяраха да се гледат влюбено през цялата вечер, а на всички познати в клуба показваха брачните си халки, на които са изписани техните имена. С голяма радост разказваха и за церемонията предния ден и колко са щастливи, че точно Преслава и Павел са й кумове.