Пет месеца, след като сключи брак с Тодор Давидов-Гринго, Софи Маринова призна, че с доскорошния й любим вече не живеят заедно.

“Да, развеждам се!”. Това заяви певицата пред “Монитор” и потвърди плъзналите слуховете, които обикалят медиите в последните две седмици.

Публична тайна е, че поводът за раздялата е буйният нрав на съпруга на Софка, който миналия месец счупи за втори път ръката й. На този етап Маринова не потвърждава това, като моли медии и фенове да уважат личното й пространство в трудния период.

Това не е първият път, в който слухове за физическо насилие, упражнявано от Давидов върху певицата, циркулират в публичното пространство. Преди две години изпълнителката на “Мили, мили” отново проплака от побой.

Новината за края на брака на Маринова и Гринго идва като изненада за феновете, предвид пищната двойна сватба, която те вдигнаха в края на март.

Според различни публикации до края на месец юни двамата дори работели за общ наследник. По същото време, според различни неназовани източници, съдът в Етрополе е гледал бракоразводното дело, като искът е внесен именно от певицата.

Припомняме, че искрата между нея и Давидов пламна през 2015 г. После Гринго попадна в ареста по обвинение за рекет на айтовски бизнесмен.