Софи Маринова вече e госпожа Давидова!

Софи Маринова и Гринго сключиха граждански брак на официална церемония на 05.02.2019г. в София. Единствените свидетели на церемонията бяха кумовете Преслава и Павел, синът на Софи – Лоренцо, трите им шаферки, Мисис Баба Вселена – Дони Чачова, дизайнерката – София Борисова, и кметът на Владая – Таня Иванова, както и гримьорът Бони.

Преслава разказа, че много е държала и сестра и да присъства, но тя в момента е на турне в Америка. Роклята, с която Софи избра да каже заветното „Да“, е дело на „Романтика фешън“ – София Борисова. Шаферските тоалети, изработени отново от София Борисова, бяха съобразени стилово и цветово със стайлинга на булката.

Гринго пък заложи на класически костюм, който призна, че Софи му е избрала. Младоженците ще носят халки сътворени по дизайн, разработен специално за тях, с надписи от черни диаманти- „Софи“ на неговата, и „Гринго“ на нейната.

Изборът на дата се оказал огромно предизвикателство за организаторката на сватбата, предвид пълните графици на булката и кумата. И двете гласовити певици, признаха, че са имали участия вечерта преди церемонията. „Важното е, че уцелихме един ден в който да сме свободни, че иначе нямаше да можем да се оженим с Гринго” – сподели с усмивка Софи.

Кулминацията на любовната история на Софи и Гринго ще е пищно тържество в столичен хотел на 24.03.2019. Поканени са повече от 350 приятели на булката и младоженеца, сред които логично мнозинство са топ-изпълнителите от поп-фолк гилдията. За този ден организаторката на сватбата Дони Чачова е подготвила много изненади, както за младоженците, така и за гостите. До тогава, ще пожелаем на новото семейство Давидови, „Бурята в сърцата им“, да ги държи до края на дните им.🥂💐❤️