Специален жест към най-малките от пиара Християн Гьошев

0
1005

Пиарът и продуцент Християн Гьошев стартира поредната си благотворителна инициатива. След като на наградите му „Знаменитост на България“ две поредни години бяха набрани средства за три прекрасни каузи и след коледния благотворителен базар „Подари коледна вечеря на възрастен човек в нужда“, организиран съвместно с Мисис Европейски съюз 2019 Яна Средкова, сега дойде време и за инициатива, насочена към най-малките.

Християн никога не е крил, че обожава децата. Затова в този труден за целия свят период на епидемия той реши да зарадва няколко български деца. При това той избра да подкрепи именно най-малките – тези, които поемат първия си дъх и започват да откриват света.

Благотворителната му кампания е озаглавена „1-ви юни – усмихни дете“. Със съдействието на списание „Кенгуру“ и фондация „Искам бебе“ Християн е подготвил подаръци – изненада за седем социално слаби семейства. Единственото изискване е тези семейства да имат малко бебе или бебенцето да е на път. Седемте семейства ще бъдат избрани на случаен принцип. Те ще получат като подарък за празника по една Baby box кутия, която съдържа най-необходимите неща за едно бебе.

Ако познавате семейства в нужда с малко бебче, можете да се свържете с Християн на мейла му: hristiqngioshev@gmail.com . Крайният срок е 25 май.

Християн искрено се надява с инициативата си да донесе радост в този труден момент на няколко български семейства. А за него наградата ще бъдат умихнатите детски личица.