Управителят на пиар и продуцентска компания “Plovdiwood Entertainment“ Стелиан Димитров получи голямо признание от Съюза на арменците в Европа. Лично председателят на организацията – Артур Хованисян му връчи грамота за успешно партньорство в различни инициативи, в това число: миналогодишния конкурс “Мис Армения България 2017“, поставянето на бюст-паметник на поета Пейо Яворов в “Двора на Кирилицата“ в град Плиска, организирането на бизнес срещи на високо ниво, популяризирането на дейности, свързани със съюза и др.

„Щастлив съм от факта, че за една година със събраните средства от Съюза на арменците в Европа – клон България успяхме да помогнем на много семейства с репродуктивни проблеми, а събитията, в които се включи Стелиан и неговият екип, също допринесоха за това“, каза г-н Хованисян.

Освен грамота управителят на “Plovdiwood Ent.“ получи и списание, което се издава от съюза и се разпространява сред арменската диаспора в Европа. Част от публикациите в него са свързани именно с някои от общите проекти. Срещата завърши с подарък – арменски коняк със златни нишки, както и с уговорката всички съвместни инициативи през 2018г. и 2019г. да бъдат също толкова успешни, колкото и изминалите.