На 17:00 юли, малко след обяд Илиян изненада феновете си с ново парче, което веднага грабна сърцата на меломаните. Още същата вечер певеца направи премиера на проекта си, за която дълго ще се говори в клуб “Eleven” в столицата.

Проекта носи името “Не сме приключили” и е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстописци са А. Мавродиева и Росен Димитров. Видеото направи впечатление със скъпи кадри заснети в Гърция. Дело е на режисьора Людмил Иларионов – Люси.

Още същата вечер в столичен клуб парчето бе промотирано пред фенове и колеги на Тупалката, които бяха дошли да го уважат. Торта с вид на поканата за събитието бе част от изненадите за Илиян. Голямата изненада бе новината, че “Не сме приключили” е завъртяна в гръцка платформа за музика и още веднага е събрала над 30 000 гледания. Новина, която Илиян разбра на сцената и видимо се развълнува. Водеща на събитието бе Елизабет Методиева – дългогодишна близка приятелка на изпълнителя.

“С песента “Не сме приключили” правя рязък завой. Рестартирам музиката и своят живот и кариера. Благодаря ви, че сте тук и ме подкрепяте. Благодаря и на Бог.” – бяха думите, с които Илиян приветства гостите си малко преди да изпълни “Не сме приключили” на живо и с балет.