Подарих си чифт нови гърди за абитуриентския бал на сина ми. С мъжа ми се разделих, защото искаше второ дете.

Преди броени дни Татяна увеличи гръдната си обиколка. Певицата разкри, че има промяна и в личния й живот. Тя отново е сама и няма мъж до себе си.

„Не ми е било някаква фиксидея или пък да съм се комплексирала на тази тема. Но всички знаят колко много държа на външния си вид. Суетна жена съм и реших да се подложа на тази интервенция. Ще го кажа малко шеговито, но нали родителите подаряват на абитуриентките чифт нови гърди. А пък аз тази година изпращам сина ми абитуриент и реших да си направя такъв подарък (смее се). Аз съм спортуващ човек. Обръщам внимание на женската красота. За мен една жена е красива и женствена не когато е просто слаба, а задължително трябва да има релеф по тялото. Слаба жена без гърди на мен лично не ми допада. Не знам как е при мъжете вече… Жената трябва да има овали – хубави гърди, оформено дупе, да бъде слаба и стегната“ – споделя тя пред „ШОУ“.

Казва, че не се страхува от подобни интервенции и подчертава: „Дори при тази операция изненадах целия екип, който се грижеше за мен. Бяха много учудени от моето физическо здраве и настроение след операцията. Чувствах се перфектно още веднага. Не съм от жените, които обичат да си правят всякакъв вид корекции, мислейки си, че това ще ги накара да се чувстват по-красиви и желани. На мнение съм, че когато жената има нужда от дадена интервенция трябва да я направи, но съм против прекалените неща. Винаги съм разчитала на естествения си чар и красота и това, което Господ ми е дал“.

Преди време фолк звездата на „Пайнер“ разкри, че след раздялата със съпруга си има нов мъж в своя живот. С него тя обиколи няколко от топ дестинациите в света.

„Любимият ми мъж на този етап е синът ми. Бих казала, че съм свободна жена в момента. Дадох си равносметка, че в момента приоритетите ми са свързани с моя син и професията ми. Изцяло съм насочила вниманието си към моите проекти и участията ми. На този етап няма човек до мен“ – подчертава тя.

По повод на публикуваната снимка с футболиста Благой Георгиев и слуховете, че между тях има нещо повече от добро познанство, певицата обяснява: „Напоследък много често ме свързват с най-различни мъже. Развеселявам се от такива жълти писания. Аз съм популярно име и е нормално да ме следят изкъсо къде ходя, с кого се виждам и снимам. Благой Георгиев е мой добър приятел, който харесвам като мъж, но няма нищо между нас. Излизаме в обща компания, забавляваме се и това е“