Татяна избухна с балада посред лято ВИДЕО

0
1034

Коронакризата разтърси сериозно пластовете и в родния шоубизнеси след няколко месечно затишие попфолк звезди се надпреварват коя ще направи по-успшена песен, за да бъде част от нощните клубове, които отското работят.

За разлика от клишетата и познатите песни с еднакъв ритъм и текст, певицата смело представя в разгара на лятото убийствена балада със силен текст,  който сама пише. ”Хубаво е, когато един изпълнител прави музика, без да се съобразява с масовката, а когато нещо е преживяно и истинско няма как да не докосне и слушателя! И за да не разочаровам хората които очакват и нещо бързо от мен, много скоро ще имат удоволствието да чуят и ремикс на “Добре дошла любов“, споделя тя.

Татяна винаги е пазила личния си живот, но с „Добре дошла, любов“ тя прави признание към любимия си, с когото живеят заедно вече година.

„Благодаря на себе си и на Бог затова, че се чувствам изпълнена и жива, за да мога да изпея и напиша подобен текст и най-вече на моята половинка, която провокира всичко в мен. Любов за която се борихме взаимно и двамата вече една година“, допълва топ изпълнителката.

„Преставям ви песента ”Добре дошла любов”, която изпях и написах, така както се чувствам и дишам всеки ден.  Песента, която всеки път ме кара да настръхвам и да се вълнувам по един необичаен начин, а може би това е любовта. Ще бъда много щастлива, ако успея да докосна и вас, и да ви дам поне малка частичка любов, защото това е най-голямата сила, която ни кара да живеем пълноценно“, написа тя в социалните мрежи и даде ясно да се разбере, че е щастлива в личен план.

„Нека това лято е най-прекрасното, за всички и ни носи повече истински неща в живота! Обичам ви“, пише в заключение тя.

Само за няколко часа видеото събра хиляди гледания, а песента се оказа много харесвана от зажаднелите за смислени песни почитатели на попфолка. „Разчувствах се, от много време песен не ми е действала по този особен начин“, „И аз в момента се намирам на такава любовна вълна и с тази песен Татяна ме уцели право в сърцето“, „Страхотна балада! Браво на Татяна за прекрасния текст, който е написала. Това е хубави и истински попфлолк, който искам да слушам. Благодаря з атази невероятна песен“, са само малка част от коментарите в мрежата.