През седмицата Татяна представи дългоочаквания си проект “Само с теб“.

Още с появата си лентата провокира силен интерес сред меломаните, които са категорични, че в последните години изпълнителката полага много усилия и старание, а резултатът е два хита за една година. След “Записано е в сърцето ми”, “Само с теб“ продължава тази линия и дава категорична заявка за хит на лятото:

“Изключително красив клип и много добра песен, поздравления“, “Хит, хит, хит! Браво, Татянче“, “Много хубава лятна песен! Имаш огромен потенциал за една от любимките на публиката! Продължавай все така!“, “Песента е готина. Клипът е много як, просто уникален, Татяна е секси и красива“, “Перфектна песен за лятото! Голямо браво!“, “Имаш 100% хит. Много ми харесва“, пишат някои от абонатите в YouTube.

Татяна казва, че това е песен, създадена с много любов за всички почитатели на попфолка.

“Благодаря на Даниел Ганев за музиката и аранжимента, които създаде за мен… Провокирана от музиката, създадох текста на песента, в която излях всичко, което чувствам! Моите безкрайни благодарности още на Цецо Андреев и Момчил Спасов, които въпреки неловката ситуация, в която попаднахме, успяха да ме покажат в най-добрата ми светлина, както винаги! Благодаря за най-красивия ми клип на Ники Скерлев, с който за пореден път работя и за пореден път успяхме да реализираме нещо различно и красиво за всички вас! Пожелавам ви едно незабравимо лято и винаги да имате някой, на когото да кажете: ”Само с теб”-  днес, утре и завинаги!“ – пише изпълнителката в социалната мрежа.