Татяна смая мрежата с великденските си яйца

0
951

Фолк звездата Татяна запретна ръкави и нашари своите великденски яйца още рано сутринта в четвъртък. Тя показа в социалните мрежи своите творения, които предизвикаха възхищение сред нейните почитатели. 

В страстната седмица преди Великден изпълнителката на „Пайнер“ показа на феновете си, че е истински професионалист в приготвянето на великденската трапеза.

На велики четвъртък тя направи феноменални яйца, които можем смело да ги сложим в категория яйца шедьовър. Татяна качи няколко снимки на произведенията си в личния си профил в социалната мрежа „Инстаграм“ , под фотосите написа : „Един от най-вълшебните и святи празници за мен и семейството ми. След голямата цапаница, мисля, че направих страхотни великденски яйца. Бъдете здрави и весело посрещане“.

Почитателите й пък веднага оцениха красотите, които брюнетката е сътворила и я заляха с положителни коментари в нета. Тя и цялото и семейство ще празнуват във морската столица във Варна а както тя самата сподели е, че семейството е най-важното нещо и пожелава на всички българи по-света да са здрави и да се отдадат на най-близките си хора,защото всичко останало е преходно.