Грандиозно празненство спретна Татяна по случай завършването на своят син Наско. На 10 май в град Съединение красавицата събра роднини, близки и приятели на нея и рожбата и за да отпразнуват завършването му. 

Нашият екип бе единственият поканен на партито, а там успяхме да забележим и колеги на певицата дошли да уважат нея и събитието.

 Силвър и група “Фантазия”, Росица Пейчева бяха само част от изненадите на Татяна. Подготовката за партито е отнело на певицата месеци, а обстановката показваше, че тя не е пожалила средства за празника. 

Голямата изненада за Наско бе мултимедия, която показа на него и гостите развитието му през годините. Видеото започна с положителният тест за бременност на Татяна, видеа от ранна детска възраст и приключи със снимки от последният рожден ден на младежа.

Певицата не скри вълнението си написа:

“10.05. 2018г .ще остане една от най-щастливите дни за мен и моя син! Все още съм под влиянието на силната емоция, която изживях на бала на сина ми! Искам да благодаря на толкова много хора,че незнам от къде да започна! Благодаря на Господ, че ме е дарил с най-прекрасния син на света, на целия огромен екип, който се погрижи за емоцията на сина ми и всички наши гости! Безкрайни благодарности на моята приятелка и водеща Бояна Мерджанова (Planeta Hera Agency) на обичаната от мен и моя син Роси Пейчева, на танцов състав”Пловдивъ”, на моя много скъп приятел и колега Здравко Петров, на моя голям приятел и колега Силвър и група “Фантазия”, които бяха черешката на тортата на нашия празник! Благодаря също на диджей Весо и светлинни ефекти и пироефекти-“. “Фоеверки Фоерверкс”, които направиха празника ни още по-бляскав!Благодаря на всички приятели на моя син и наши гости, които уважиха и бяха част от голямото ни събитие! Не ми остава нищо друго от тук нататък освен да кажа, че съм най-щастливата майка на света,а на сина ми….На добър час,  мойто момче, следвай мечтите си и само нагоре, защото ти го заслужаваш.”

Нашият екип пожелава на Наско попътен вятър, а на неговата майка още хиляди поводи за радост.