Младият и талантлив изпълнител Наси, пусна дуетен проект с една от най-актуалните изпълнителки на поп-фолка – Теди Александрова.

Изпълнителят не за първи път работи с изпълнителката, това е втори успешен проект на изпълнителите. Говори се , че Теди Александрова много си харесала Наси  и съобщила на пайнера, че ако не работи с него, напуска фирмата.
Наси и Теди си паснали по характер и постоянно се събирали ,за да разменят идеи за нови проекти. Музиката на новият проект на Наси ,Теди Александрова и момчетата , които са включени в проекта ,текста отново е на всички изпълнители, а за видеото изпълнителите се довериха на Николай Скерлев.
Интересна и нова пикантна новина е, че преди няколко дни Гери-Никол е отправила предложение на Наси , да се включи в най-новият й проект.
В момента Наси е част от „Fantasy group media“ , като предстои премиерата на първият проект в новата му музикална компания.
Предишна новинаFantasy Group Media с равносметка за 2017
Следваща новинаКриси показа гаджето
Таню Загорчев се присъединява към екипа на Green-News.bg през 2018 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Първите си стъпки в журналистическата сфера прави през 2016 година, когато пише за нашумелите за времето си сайтове - Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg