Топ специалистът по естетична хирургия д-р Шарбел Таук пристигна в България с частен самолет

0
4614

С частен самолет у нас пристигна един от най-добрите лекари специалисти по естетична хирургия в света. Доктор Шарбел Таук е родом от Бейрут, Ливан, но вече от близо 20 години живее и работи в България. В разгара на пандемията от Covid-19 той се завърна в родината си, за да изпълни лекарския си дълг и да лекува пациентите. Днес вече той отново е в България и се е посветил на това да разкрасява своите пациенти.

Доктор Шарбел Таук работи в своята клиника „Femme Clinic“, която се намира в София, в непосредствена близост до НДК и „Майчин дом“. По професия е пластичен, естетичен и реконструктивен хирург. Редовно пътува в чужбина за участие в научни форуми, конгреси и семинари. Получава различни международни награди и обменя опит с други световноизвестни специалисти. Доктор Шарбел Таук има огромен принос за развитието на пластично-реконструктивната и естетичната хирургия не само в България, но и по света. От чужбина той пренася и следва най-новите техники и тенденции в медицината.

Още на следващия ден след пристигането си с частен самолет у нас той се върна на работа в своята клиника. Доктор Шарбел Таук вече се е посветил изцяло на пациентите си, сред които са и едни от най-известните личности в България. Той казва, че да изглеждаш красив, не е късмет, а решение. Пациентите, които решават да му се доверят, си тръгват от „Fеmme Clinic“ по-красиви, по-усмихнати, подмладени и видимо по-уверени в себе си.

Ако искате да запазите своя час за консултация с д-р Шарбел Таук може да го направите на телефон 0899848879.