Певицата Татяна в момента се намира в Кипър, където ще снима най-новия си хит. Певицата е в компанията на своя антураж от гримьор, фризьор, режисьор, сценарист и т.н.

Изпълнителката с най-хубавото тяло сред фолкпевиците заминала с много позитивно настроение. На летището в Ларнака обаче посърнала, след като разбрала какво се е случило.

Оказало се, че куфарите на фризьора Момчил Спасов и на гримьора Цецо Андреев липсват. Колкото и да чакали, куфарите не се появили. По последна информация, потърпевшите все още не знаят къде се намират вещите им.

Въпреки неприятната случка Татяна сподели фотос от снимачната площадка и сподели, че процесът на работа върви добре. На пайнерката й се наложило да се бръкне в джоба и да купи нови гримове и фризьорски принадлежности, за да могат да започнат работа по снимките на клипа.

Екипът на изпълнителката се е настанил в един от най-скъпите хотели в Ларнака, а снимките протекли изключително забавно с помощта на шегаджията Цецо Андреев. А Татяна обещава, че всичките й почитатели ще се насладят на новия й проект съвсем скоро.